عسل یونجه و خواص

یونجه گیاهی است علفی چندساله با ریشه‌ای بسیار عمیق که ۳-۲ متر در عمق خاک فرو می‌رود . بلندی گیاه ۱۰۰-۵۰ سانتی‌متر است. برگ های آن دارای ۳ برگچه و هر برگچه بیضی با رنگ سبز تیره و تقریبا بی‌کرک و نوک‌تیز است. گل های آن به صورت سنبله با رنگ بنفش تیره یا آبی روشن است. یونجه از اولین گیاهانی است که بشر به آن دست یافته و برای علوفه کاشته است.

یونجه (Alfalfa) از جمله گیاهان مکملی است که اکثر مردم از خواص بسیار مفید این گیاه اطلاعی ندارند. یونجه از گیاهان هم خانه نخود است و در اقصی نقاط دنیا و از جمله در ایران به فراوانی کشت می شود. یونجه غنی از ویتامین های A و K است و خوردن جوانه های این گیاه برای کم خونی و تقویت بینائی بسیار مفید است. همچنین تغذیه و ماسک یونجه جزء بهترین ها برای زیبائی پوست و موی انسان است.

یونجه یکی از گیاهان شهد خیز است گل های این گیاه به رنگ آبی رو به بنفش است و درصد شهد در گل این گیاه بسیار بالا است.

منطقه رویش گیاه

مزارع اطراف اصفهان، قم و استان مرکزی

خواص عسل

مقوی مغز و اعصاب

تقویت حافظه

انرژی زا و نشاط آور

ملین و بهبود یبوست

بهبود رعشه و لرزش اندام

تحلیل برنده ورم بدن

چاق کننده

خون ساز

بند آورنده خون

مفید برای افراد خون دماغ

قاعده آور

بهبود اختلالات عادت ماهیانه

رنگ عسل

زرد روشن

زمان برداشت

اوایل خرداد تا اواسط شهریور

بهترین طریقه مصرف

مخلوط کردن دو تا سه قاشق عسل یونجه با آب ولرم و سپس اضافه کردن آب یک لیموی ترش تازه به آن. این شربت از بهترین نوشیدنی های طبیعی بوده و علاوه بر ضد سرطان بودن خاصیت ضد عفونی کننده نیز دارد و از تمام خواص عسل مصرف شده به علاوه میزان بالای ویتامین C موجود در آب لیموی طبیعی برخوردار است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فارسی سازی پوسته توسط: همیار وردپرس